Wednesday, 16 May 2012

s.e.p.h.o.r.a

aite,

rase nye ramai yang dah tau ttg wujudnye sephora kat malaysia. Hmm..dah beberapa bulan bertapaknye sephora kat sini..br sy dapat berkesempatan utk pergi...best sgt semua yang kite kene order on9 ader kat sini dengan harga yang lebih murah berbanding beli kat on9. nanti sy upload barang2 yang sy beli kat situ dan sy dapat jd membership dia..sgt hepi..so sesiapa nak jalan2 dulu boleh la http://www.sephora.com/  .Kat Malaysia ni ade 2 tempat jerk.. bukit bintang dan KLCC.

Saturday, 12 May 2012

MAC addicted

Hai semua,

Minggu lepas lepas saya tetibe nak singgah kat M.A.C, ape lagi kalau masuk je mesti ade je barang meribi nak beli..padahal motif utama nak beli eyeliner jerk ... hehehe.. ape lagi hamik ko... larik bajet ... jom cuci mtaa ...yang lambang body shop tuh mmg best ...baru bukak pulak sebelah MAC tu body shop nye butik..
nanti sy buat demo selepas dan sebelum pakai.. so far yang body shop yg bulat besar tuh mmg best..kalau pakai cm kilat2... ala2 mineralizer tuh.. boleh bubuh air utk nampak glowing..kalau beli kat MAC lagi mahal , body shop RM79 kalau xsalah ...fungsi sama tapi rege murah so sy pilih body shop jer lah...hehehe
berus eyeliner tu RM80 sebatang...berus lame sy dah xmenjadi sbbnye beautician tu ckp sy kene pandai cuci sbb dia tahan lame...so mgu lepas tu sy trus bergegas ke MAC utk beli pencuci nye pulak..haishhh..nanti sy upload k...
^^
^^^
^^^^
^^^^^^
^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^