Saturday, 25 June 2011

DOILY PAPER

dengan perasaan xsbr nye trus pergi ke 2ply tghari td utk membeli kertas doily colourful, tapi malangnyer penjual tu ckp xde tapi yang paling tak boleh menerima kenyataan dia ckp *xpenah langsung jual doily berwarna* tu yg rase ade sedikit kemuskyilan atau bahasa kasarnye mcm ade penipuan dekat jurujual itu .. tapi xpela sy beli jela kertas berwarna putih .. hmm.. bak kata perpatah jangan cepat berputus asa ... eehehe ..

Friday, 24 June 2011

KEK COKELAT BERBENTUK LOVE ~

saper suke makan kek cokelat angkat hidung ....
saya cume nak promote kek cokelat ni.. kalau saper2 berminat boleh la meng EMAIL saya butiran ,
minimum order hanya 30 biji dan tak de had maksimum , tapi kalau nak order banyak kene inform awal lah..
murah sangat dan berbaloi dan yang paling pengting gebu .. kalau makan trus hilang dalam mulut ..

sabtu is saturday

hmmm..hari ni cuba untuk menghabiskan duit utk pergi membeli doily paper, sanggup tu pegi klang...padahal xsuke sgt gi klang ssb situ slalunye sesak.. + ape bezanye pulak dengan office ku kat bangsar south rase hari2 sesak jugak kot...hahahaha..rase berkobar2 nak buat beg DIY ni.. lepas ni mahu membeli mesin pencetak utk decorate sendiri kad dan paper beg ni..kene survey dulu la..kalau tak membazir jdnya... my mom da sound da, bilik kamu ni dah macam kedai stationery penuh barangan .. lgpun sy mmmg jenis ^hangat-hangat taik ayam jerk^ dengan erti kate lain yo yo ohhh jerk.. hahahahahaa ...

Wednesday, 22 June 2011

mencari sesuatu yang baru ...

setelah lama tak mengupdate blog tetibe teringat camana nak save budget kawin..search punya search
ternampak idea creative berkonsepkan diy ..rase cm nak try ... so maybe minggu nak ke http://www.2ply.my/ utk membeli doily paper , ade yang ternampak kate kat sini murah...nanti dah beli sy update..dan tak lupe jugak nak beli brown paper..rase nye kat selayang banyak kot..biase la situ kan area pemborong..kat rumah pon ade sebungkus saje nak bawak gi opis senang tak payah pkai tapeware..

Wednesday, 1 June 2011

pulanglah by awi rafael`s

Bukalah mata dan lihat di hadapanmu
Aku berdiri dekat tapi kau tak nampak
Hodohkah aku ‘tuk sering kau campak saja
Apanya yang dia ada yang aku tak ada

Verse
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku pun tetap menantikan mu
Berikan jawapan

Chorus
Pulanglah sebelum ku runaway
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari
Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Aku dah bingung

Ulang Chorus
Aku berjalan di kota Kuala Lumpur
Semuanya nampak berbeza tapi ku sama

Ulang Verse
Ulang Chorus 2X

Ulang Verse

today is wednesday

seperti rabu , rabu yang sebelum ni .. pergi keje lepas tu balik sibuk men game facebook especially game pet society tapi dulu lagi addicted rase nye ..