Wednesday, 22 June 2011

mencari sesuatu yang baru ...

setelah lama tak mengupdate blog tetibe teringat camana nak save budget kawin..search punya search
ternampak idea creative berkonsepkan diy ..rase cm nak try ... so maybe minggu nak ke http://www.2ply.my/ utk membeli doily paper , ade yang ternampak kate kat sini murah...nanti dah beli sy update..dan tak lupe jugak nak beli brown paper..rase nye kat selayang banyak kot..biase la situ kan area pemborong..kat rumah pon ade sebungkus saje nak bawak gi opis senang tak payah pkai tapeware..

No comments:

Post a Comment