Friday, 24 June 2011

sabtu is saturday

hmmm..hari ni cuba untuk menghabiskan duit utk pergi membeli doily paper, sanggup tu pegi klang...padahal xsuke sgt gi klang ssb situ slalunye sesak.. + ape bezanye pulak dengan office ku kat bangsar south rase hari2 sesak jugak kot...hahahaha..rase berkobar2 nak buat beg DIY ni.. lepas ni mahu membeli mesin pencetak utk decorate sendiri kad dan paper beg ni..kene survey dulu la..kalau tak membazir jdnya... my mom da sound da, bilik kamu ni dah macam kedai stationery penuh barangan .. lgpun sy mmmg jenis ^hangat-hangat taik ayam jerk^ dengan erti kate lain yo yo ohhh jerk.. hahahahahaa ...

No comments:

Post a Comment