Wednesday, 26 October 2011

My Girlfriend is A Gumiho

COVER CERITA MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO

Semalam mase sibuk surf2 tetibe terclick kat drama korean ni.lepas tgk 1 episod mcm best sgt rase tak cm xpuas... sila saksikan drama ni kat you tube..nanti sy cuba bg link ok...

Dari segi sinopsis My Girlfriend is A Gumiho bercerita tentang Cha Tae Woong yang dilakonkan oleh Lee Seung Gi yang sifatnya sangat kekanak-kanakan dan dia ingin menjadi seorang superhero. Suatu hari Tae Woong tanpa sengaja membebaskan seekor Gumiho yang masuk kedalam tubuh seorang perempuan yang dilakonkan oleh Shin Min Ah. Nah Gumiho itu terus mengikuti Tae Woong kemana-mana, awalnya Tae Woong merasa seneng-seneng saja karna banyak yang mengira kalau Gumiho cantik itu adalah pacarnya. Tapi lama-lama dia jadi ketakutan juga karna Gumiho itu biasanya memakan hati manusia, jadinya Tae Woong pun mulai menghindar dari si Gumiho itu.

Bagi teman-teman yang ingin mengetahui pelakon-pelakon Drama My Girlfriend is A Gumiho, maka berikut adalah nama-nama mereka:
Lee Seung Ki Sebagai Cha Dae Woong
Shin Min Ah Sebagai Gumiho
No Min Woo Sebagai Park Dong Joo
Park Soo Jin Sebagai Eun Hye In
Byun Hee Bong Sebagai Cha Poong
Yoon Yoo Sun Sebagai Cha Min Sook
Sung Dong Il Sebagai Ban Doo Hong
Hyo Min Sebagai Ban Sun Nyeo
Kim Ho Chang Sebagai Kim Byung Soo
Im Hyun Sik Sebagai monk
Min Joon Hyun Sebagai Polisi
Lee Soo Geun Sebagai Polisi
Uee Sebagai Pelajar
Park Shin Hye Sebagai Go Mi Nyeo
Kim Ji Young Sebagai Nenek Samshin
Oh Na Mi (cameo)












No comments:

Post a Comment