Bahan-Bahan
1 biji telur ayam
kulit roti(amik yang tepi dan penutup dan pembuka keping roti sahaja) <---paham x?hehehehe
4 senduk besar gula (secukup rasa la )
Susu Cair (setengah tin aje )
Air yang dimasak (suhu bilik)
Tepung(1 senduk)
Margerin (secukupnya -utk tabur2 jerk)
Cara-Caranya
1. Pukul telur + gula + air + tepung + susu cair <masuk ikot turutan okey>
2. Kulit roti tadi susun dalam bekas (ikot suke nak susun boleh selerakkan pon boleh)
3.masukkan no 1 dalam no 2 . kemudian penyek kan roti pakai senduk bagi semua roti kene bahan yang dibancuh tadi
4. Lastly bubuh margerin secara rambang (prefer margerin pelangi , sbb wangi )
tadaaa... siap kemudian masuk dalam overn dalam 20 min...
No comments:
Post a Comment