Wednesday, 16 November 2011

Fashionholic - Wedding / Casual / Party

Hi sumer, suke tak baju yang nampak elegent,pretty chick ala2 party dengan harga berpatutan . Jom shopping dekat catwhiskers , baju /dress / pants dia mmg best giler ! dorang ade buat sales dari 15/11/2011 sehingga 31/12/2011 .Jom shopping mata  :)...hehehe PEACE



Untuk gegirl yang inginkan kelainan untuk wedding ceremony & cocktails / cool casual  boleh tengok baju sesuai  mcm kat bawah ni. Menarik x? selain wedding klu untuk ke party/majlis2 pon ok gak rasenye :)






No comments:

Post a Comment