Sunday, 6 November 2011

makeup class + kawin ker?

Salam semua,

Weekend yang borink walaupun sebenarnnye macam2 ade dalam kepala ni..
Akhir bulan ni, i g kelas makeup , suka sgt sbb rasenye dalam bebanyak freelance makeup artist , dia memang berbakat rase mcm kalau dia makeup mesti iras artis...hehehe..so kalau saya kawin harus la sy pilih dia..en iqbal sy tengah sibuk mengumpul duit utk majlis kami jadi kene lah bersabar ... walaupun dah lame sy bersinthaa..hahahaha (kalau en iqbal sy bace kompem dia suh delete) wakakaka... xpelah abaikan je lah..hehehe..ritu ade tanye cik ezasarey mcmane nak buat post yang best, dia pon membebel la..itu ini itu ini..hehehe...sbb entry sy semuanya cm borink jerk..hahahaha...sian sape yang ngdap blog ni..dah la pakse dowang bace...hahah..sian kawan2 kesayangan sy especially mrs rose..kekadang boleh jadi rusa ,rasa...hahahahah...



No comments:

Post a Comment